Pedicure

Standaard Pedicurebehandeling

Een standaard pedicure behandeling duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier en bestaat uit de volgende handelingen:

  • terwijl Anne-Marie uw voeten desinfecteert, bespreekt zij uw wensen
  • uw teennagels worden geknipt en dikke nagels dunner gefreesd
  • daarna maakt zij uw nagelomgeving schoon. Vooral bij ingroeiende nagels geeft dit meer ruimte
  • grote eeltlocaties worden verwijderd met de ‘omnicut’, een machinaal mes. Dit gaat supersnel
  • vervolgens verwijdert ze likdoorns en kloven
  • als laatste worden uw voeten gedesinfecteerd en ingevet met een voedende crème.

Uw voeten voelen superzacht aan! De behandeling is helemaal compleet na een voetmassage of een voetreflexmassage. Deze behandelingen sluiten prima aan na een standaard pedicurebehandeling en kunt u apart bijboeken.

Voetreflexmassage is al duizend jaren oud. Je lichaam is als het ware weerspiegeld op je voeten. Door de voetzool te masseren op speciale drukpunten worden er energiebanen in je lichaam geactiveerd. Dit geeft een verlichting aan allerlei klachten. Een goede voetmassage geeft een fijn gevoel in het lichaam en geeft ontspanning. Een voetreflexbehandeling zal u zeker bevallen en u zult er baat bij hebben.

Voeten van diabetici

Bent u diabeet? Dan kan u een verminderd gevoel of een pijngevoel in uw voeten hebben. U loopt hierdoor een gezondheidsrisico omdat hierdoor eventuele beschadigingen aan uw voet niet tijdig worden opgemerkt.  Anne-Marie behandelt mensen met suikerziekte die speciale voetzorg nodig hebben.

Specialistische technieken

Nagelreparatie

Dreigt een nagel in te groeien of mist u een hoek uit uw teennagel? Dan is een nagelreparatie met gel of acryl een mogelijkheid.

Nagelbeugel

Heeft u last van een tunnelnagel, een sterk verkromde nagel of een dreigend ingroeiende nagel? Dan is een nagelbeugel mogelijk. Deze behandeling kan worden gecombineerd met een nagelreparatie.

Tenslotte een paar tips voor een goede voetverzorging: